puss

blev utbjuden på dejt idag. fattar inte varför när jag är överarbetad, ser jukt trött ut och inte har något smink eller någonting. allt är bara blah, men vet ni? det här behövde jag.



love, gemma

.

HAT.

tisdag

började dagen med en jogging/powerwalktur. sjukt skönt. sen köpte jag lite bananer att ha till min frukost.

frukost: hett vatten m.citron - 1 dl bovetegröt m. ½ banan

håller tummarna för mig idag. ingen hets idag tack.



love, gemma

sad & ugly

fetto-gemma igen.

frukost: hett vatten m. citron - 1 dl bovetegröt m. 1 plommon
lunch/middag: 2 pizza-bitar
övrigt: 1 näve jordnötter (som tur är så har jag väldigt, väldigt små händer)

idag har jag legat på balkongen och solat, sen jobbade jag. har varit en väldigt seg dag, men helt okej ändå. mår allmänt illa över mig själv. jag orkar inte se ut som jag gör, någonstans. hela jag är ful liksom. ful OCH fet. hej hej.



love, gemma


vomit

jag känner mig som en dålig ätstörd. kan man vara det?



love, gemma

fuckmylife.

äckel-gemma har idag ätit.

frukost: 1 dl bovetegröt
lunch: ½ pizza
middag: 1/3 pizza

FYFAN VAD ÄCKLIG JAG ÄR. jag som kände mig fin och relativt smal imorse.... hel.ve.te.

aja... bara att gå vidare nudå. ejfksdjölksfgjöfgjköjhg

lika jävla tjock som de här brudarna...




love, gemma

sol!

började dagen med en powerwalk i solen. wow, vilket väder.har legat ute en stund på balkongen. vill ju inte förstöra fina utsikter för grannarna (Y) men men^^

in:
citronvattnet
½ dl bovetegröt m. 1 plommon



love, gemma

come on in my house

ja, jag är fortfarande vaken. blä. och mår fortfarande illa. najs va? nej tack. jävla, äckliga choklad som jag älskar.

har aldrig fattat hetsen över jessica alba. tycker inte hon är speciellt snygg i ansiktet, och hennes kropp... njae. för lik min. småmullig och stora kärlekshandtag. fast jag vet inte om hon kanske inte har det. jag vet inte. jag är nog rätt blind. jag tycker att allt är för tjockt. därför mår jag ännu sämre över mig själv nu. fdkjdsklgjkdög....



nä, jag tittar på natalie portman istället. dlfjslfköjdfgk alltid så jävla snygg och smal.



love, gemma

hatarmigsjälv

kul.
ätit choklad. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. okej. typ fasta imorgon då. blir riskaka till frukost (plus hett vatten med citron såklart) och sen bara massa diet coke och kaffe på jobbet. fan, ville ju inte att detta skulle hända. helvete....



love, gemma

turn off the lights

fulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulfulful

jag orkar inte.

in:
hett vatten m.citron
1 riskaka
1 bönbiff

nu drar jag till jobbet. känner mig fet och äcklig. kollar på bilder i bloggen. bilder på mig själv. ser hur patetisk jag är. ingen skulle tro att jag hade ätstörningar om de såg på mig på stan eller stranden eller vartfan som helst. därför vågar jag inte söka hjälp. de skulle säga "du är normalviktig, gå hem". inte förstå mitt största problem. svälta - hetsa - svälta -hetsa - laxa - hetsa - laxa. jag vet att jag inte ser ut som en ätstörd men om jag kunde få leva en dag, en helg, en vecka... ufan att behöva ha de här tankarna i huvudet, de här två personerna som slåss inom mig, så skulle jag kunna vara lycklig. för ett tag. jag vill bara älska mig själv.



love, gemma

zzzzzZZzzzzzzzZZZZzzzzz

dagen har varit upp och ner, känslomässigt. nu är jag bara så jävla trött. behöver verkligen sova. jag har en otroligt intensiv och jobbig vecka + ännu fler dagar framför mig nu.

in:
hett vatten m. citron
1 riskaka
1 liten mjölkfri mjukglass
6 mini-falafels, gröna bönor, potatismos



love, gemma

jag har en vän

fina bumbie, du är så bra <3 attans att jag inte lärde känna dig när vi bodde i samma land.

in:
hett vatten m. citron
1 riskaka
½ kopp-soppa
diet coke
1 kaffe

ja, jag har varit duktig med maten idag. men bara för att jag är så sjukt nervös över grejer jag inte kan ta här så att jag mår illa och skakar. jag är lite hungrig, ja. men jag ska nog ta det här tillfället i akt och verkligen inte äta om jag inte känner mig hungrig. jag känner hur magen bullrar, hur jag egentligen är hungrig. men jag klarar mig. jag kanske tar en till riskaka, men den kommer vara på typ 36 kcal. vi får se. vi får se.








om de kan, så kan jag

love, gemma

ÄCKEL, DÖ!

hatar min äckliga fläbbmage som är överallt. kommer aldrig kunna gå i bikini i hela mitt liv...



love, gemma

jag vill inte stanna nu

startade dagen med två äppelcidervinäger-tabletter, kokade vatten och la i en citronskiva och lät den dra en stund. under tiden satte jag på någon musikkanal på tv och dansade gärnet i två-tre låtar. känns ändå najs, det är fint väder ute, kanske sätter mig på balkongen. vill egentligen inte anstränga mig för mycket, har sjukt jobbig hosta.

frukost nu: 1 riskaka

jag ska också, jag ska kunna



love, gemma

det är inte som det ser ut

jag... jag har ju min spyfobi, som jag har skrivit innan. ändå har jag så många gånger varit nära på att stoppa fingrarna i halsen. både när jag inte har haft laxeringsmedel men även när jag har haft det och inte känner mig tömd nog. ni kan ju bara tänka er att när jag - som gått i terapi för min fobi, har sjuka tvångsbeteenden p.g.a den m.m - vill spy och t.o.m sätter fingarna halvvägs ner för att bara slippa ångesten. DÅ är man tjock. då KÄNNER man sig tjock. idag var en sån dag. som många andra. men jag var verkligen nära. jag vill inte känna så. jag vill inte ha den här ångesten. fan jävla helvete, jag vill inte. kan inte laxa heller för jag har inget hemma och inga pengar alls. alls. vad fan ska jag göra? flkdsjfsöfdködgksdölgfjksdlgöjkdfg.

ingen orkar läsa. förlåt. mina dampinlägg är helt jävla värdelösa.





love, gemma

sjukelisjuk

usch usch usch. min mage är helt förjävlig just nu. var ju förstoppad i typ tre dagar, nu är den helt jävla cp... mår skitskumt i hela kroppen plus att jag är fett förkyld. inte alls kul. ändå var jag faktiskt ute på promenad i över 1 ½ timme, rask takt (jag kan inte gå långsamt, jag får panik av det), så nu sitter jag i sängen och ska hälla i mig grönt te. behövs för halsen. blä, jag är trött på att vara sjuk :(



love, gemma

just won't stop

jag känner mig fortfarande sjuk och eländig. men jag tror att det är en blandning av förkylning och pollen. kuuul.
men ska ta en låååååång promenad idag, för det är jättefint väder, och just därför tänker jag göra mig iordning nu och inte sitta här hela dagen!

frukost: 1 glas med grekisk yoghurt m. müsli



love, gemma

misslyckad och ångestfylld

sjukt misslyckad är jag idag. men jag har anledningar jag inte kan riktigt skriva ut här på bloggen. alltså ångest-anledningar som leder till hets hets.........................................................glfkgdg...................

varför kan jag bara inte få vara vacker naturligt? varför? önskar att jag föddes med kates utseende. eller lilys, åh varför är människor så vackra förutom jag?...



love, gemma

trött

heeej helgen har varit galet stressig och jag har flängt och haft mig, umgåtts med människor. ni vet hur det blir då, man kan inte riktigt sitta med äs-bloggen och bah "nä men vänta, jag ska uppdatera min blogg som är hemlig, gå ut".

jag har fått en design på bloggen :D sjukt söt, i love it! tack vare fina ellinor!

jag är jättetrött nu och måste sova... jag skriver mer imorgon.



love, gemma

mageeen :(

halsen är bättre idag. dock failade jag med "flytande"-ätandet när jag kom hem efter jobbet. började känna av vissa kramper jag fick för någon månad sen när jag gick på mest flytande. det var riktigt hemskt... så jag värmde en bönburgare i ugnen och gjorde äggröra på två ägg.

så allt som allt:
frukost: hett vatten m. citron, äggröra på 3 ägg
lunch: 1 babykräm
middag: 2 babykrämer (med ca 2-3 timmars mellanrum)
nattmål/eg. middag: bönburgare, 2 ägg

det är väl ändå helt okej? jag har konstiga arbetstimmar plus helt fucked up sömn så aa.. jag är ändå rätt nöjd. känner dock hetssug. men nej. måste hålla emot nu. MÅSTE STÅ EMOT. hjälp mig att stå emot.

PEPPA NU!!!! om inte er själva, så peppa mig.



love, gemma

toorsdag

frukost: äggröra på 3 ägg

oj oj oj, vilken proteinbomb. känner mig helt snurrig nästan haha... men det är bra för kroppen. jobbar ikväll också, så jag behöver det. tror jag ska köpa fler såna där bebiskrämer, stört goda hahaha. och min hals är fortfarande lite dålig...

GIVE ME A SKINNY BODY!



love, gemma

nattinlägg

jag känner mig så stark just nu.
jag vet att jag kan komma tillbaka. åh <3 hör ni! kanske jag äntligen kan bli smal den här sommaren? kanske? jag vågar inte hoppas för mycket, men jag vill verkligen. och jag känner mig som sagt stark. min familj kommer och hälsar på nästa vecka, och en väldigt nära vän om några veckor. fan att jag inte lyckades ha ana med mig för någon vecka sen iaf... så hade jag iaf kunnat vara riktigt smal när min familj skulle kommit. men kanske kan vara skinny när min kompis hälsar på?

totalt idag

frukost: hett vatten m. citron, äggröra på 1 ägg + lite grädde
middag: en sån här  (pga att jag inte kunnat äta annat men också för att få i mig flytande. dessutom är det organiskt, vilket hjälper mig att vilja välja det. jag tyckte att det var såååå gott att jag kommer köpa det som mat i fortsättningen iaf! bebismat äger, naturligt och nyttigt. i like it)
kvällsmål: litet glas naturell yoghurt m.lite honung (för halsen)
övrigt: kaffe, te, diet coke

jag vet att jag aldrig kan bli lika smal och vacker men jag försöker ändå tänka; "håll ut gemma, håll ut. så kanske du kan få se ut något som är liiite i närheten av det här iaf"





(lite random thinspo)

love, gemma

onsdag onsdag onsdag onsdag

jag har fortfarande asont i halsen. men dags att dra till jobbet. ska handla ägg och yoghurt på vägen tid. orkar inte gå till affären och sen hem och SEN gå till jobbet. för mycket för min sjuka kropp.

frukost: hett vatten m. citron, äggröra på 1 ägg + grädde



love, gemma

vad ska jag göra?! kan inte göra såna här val själv...

omg, vad jag spammar min egna blogg här känner jag. jag önskar att några hjärtan var online bara, men alla sover väl nu. hade behövt hjälp och stöd just nu. är så hungrig, min mage värker och jag kan inte dricka längre utan att må illa av all vätska. har en grej jag kan äta hemma - nudlar. jag vill inte. har tvekat i typ 4 timmar nu på att koka upp dem. men jag är hungrig och min mage behöver jobba med något. fan, det är ju ingen näring i nudlar. bara helt tomma jävla kolhydrater men det enda jag kan "äta" utan att det sätter stopp i halsen. kan ju knappt svälja. fan fan fan. vad ska jag göra? jödslkfjdösgdffffffffffffffflkdögjkdfögljksdfögj

update: jag kokade nudlar. det känns bättre i magen, den gör inte lika ont. men jag failade ju på min sopp/flytande-diet. aja. bara att fortsätta imorgon.



love, gemma

so fucking beautiful!

jag har sjukt ont nu. fan.... men idag har jag fått i mig:

1 kopp hett vatten m. citron
äggröra på 2 ägg + grädde (gjorde ont att svälja)
1 koppsoppa (53 kcal)
1 kanna te
2 koppar varm choklad
1 kopp medicin"te" (fyfan vad illa den smakar)
1 kaffe
1 glas diet coke

läsken gjorde sjukt ont att svälja. har varit svårt att få i mig något men behövde få i mig varma drycker för halsen och för mig är det iaf så att om jag dricker massa te så blir jag till slut kräkfärdig av att dricka mer. så efter att ha druckit typ 4 kannor te igårkväll/natt & idag + på jobbet så behövde jag annat. satan... men förhoppningsvis kan jag ha gått ner lite nu. kanske inte efter en dag då, men imorgon kanske. fan... jag är hungrig men ändå inte. asjfdölskfdlsf, är förvirrad :(


nu, en bildbomb på en av de, enligt mig, vackraste kvinnorna i världen. jag tycker att hon, oavsett hur smal/stor (även om hon aldrig är STOR men aa) hon är så är hon så jävla fin. älskar hennes ansikte också. åh, vill ha hennes utseende..







love, gemma

ett-två-tre

stört vacker



jag vill att allt ska bli bra

min hals värker som satan. knarkar te som fan (fult uttryck egentligen men iaf).



love, gemma

SOPP-DIET

okej. idag är första dagen för resten av mitt liv. haha eller är det så man säger?
migränen är borta men jag är sjuk nu istället. kan knappt svälja, vilket jag kan ta då jag inte kommer kunna äta allt möjligt, jobbigt iofs för jag måste jobba och det är inte bra att ha halsproblem när man jobbar i servicebranschen...

frukost: 1 kopp hett vatten m. citron, äggröra på 2 ägg + grädde

sen får det bli koppsoppa innan jobbet. imorgon får jag väl handla morötter och lite annat så jag kan göra soppa själv. har linser hemma men det kommer man inte långt med. jag ska gå ner. JAG SKA. även om jag inte har en våg här just nu (ja, jag vet ångest ångest ångest) så ska jag se i spegeln att jag blir mindre, tills jag har fått tag på en våg!

kan hon på kort tid så kan jag. så ÄR DET. (dock vill jag ner snabbare än 3 månader. jag kan på hälften om jag sätter mig fan på det och inte misslyckas med hets)



love, gemma

äckligt

har fortfarande migrän och svettas nu. mått illa också och nu mår jag ännu mer illa för jag fick i mig socker. usch. jag vill kunna få ur mig det här men jag kan inte. jag får verkligen panik av illamåendet, VAD SKA JAG GÖRA?! behöver spy för att inte må illa, alla säger att om man mår illa så är det skönt att spy men jag vågar inte. jag kan inte. helvete. jag kan inte ligga och må illa hela natten.

btw, så har jag ont i halsen nu. på riktigt. lagom kul. men om det fortsätter så kanske det blir så att jag inte kan svälja så bra och då kan jag ju inte äta heller. vilket jag faktiskt tycker är heeelt ok! men jag orkar inte må illa. det får försvinna. fan jävla helvetes migrän.



love, gemma

naturligtvis

min migrän tar kål på mig och nu hetsåt jag billiga kakor också. den här dagen har gått åt helvete. meningen var att jag skulle orka en massa idag så kom migränhelvetet och jag kan typ inte göra någonting utan att det skakar. tycker synd om mig själv och vill bara att det ska gå över.

börjar någon "typ" av fasta imorgon. ska äta soppa/flytande men börjar dagarna med ägg, för att få i mig protein. det låter väl ändå rätt bra? jag måste bli av med allt äckel på min kropp...



love, gemma

aj :(

har världens migrän nu och vill ha kakor. känner mig så jävla ynklig och eländig. fan... i såna här tillfällen skulle man haft en pojkvän som kunde ta hand om en.



love, gemma

sweet dreams

frukost: hett vatten med citron, äggröra på två ägg & grädde.

ska klä på mig, sminka mig, fixa håret och sen städa!

ska gå och försöka hitta en billig våg idag också... jag klarar inte av att inte veta vad jag väger. i mina ögon så växer jag bara om jag inte har någon våg. mitt ex säger alltid "men det spelar ingen roll om du har en våg eller inte, du kommer alltid tycka att du är tjock, för att du är SJUK, gemma!".
det är väl sant på vissa plan... men samtidigt så just nu kan jag väga allt mellan 48 kg - 58 kg om inte mer, och det skrämmer skiten ur mig. hatar att vara fattig och inte ha råd med nödvändigheter...



love, gemma

anoanamiaaimanaanaona

min mage värker. jag har sån ångest just nu. och ont i magen. vill bara laxa nu. fan fan fan fan. har redan gjort det en gång idag. jag vill inte göra det igen. jag vill inte gå igenom det här varje dag, jag kan inte, jag kan inte.

imorgon måste jag städa en massa, så ska jag nog ut på en promenad också. en lång. känns bara som att jag börjar få ont i halsen. lagom bra. inte. kan inte vara sjuk nu. jag måste jobba. måste börja orka saker.

åh, om ni inte redan gissat det så ja, jag har hetsat.

now, if you excuse me, I'd like to go and drown myself



love, gemma

hej hej

lunch/middag: äggröra på 3 ägg + lite grädde

nu ska jag dra och jobba. och nej, jag är inte rädd för att ha fett i min mat. iaf när det är "naturliga" fetter. jag äter avokado, grädde osv. däremot så sötar jag inte saker. äter mer protein och fett än kolhydrater och socker. orkar inte dra hela grejen nu men aa. hörs sen.



love, gemma

lördag

frukost: hett vatten med citron, äggröra på 2 ägg


tagit två äppelcidervinäge-tabletter också. är inte så sugen på något just nu så vi får se vad det blir innan jag ska jobba. jag är trött, förresten.



love, gemma

............................................

just nu är jag i krig med mig själv.



love, gemma





fredag

jag har en förmåga att förstöra för mig själv på nätterna. men jag vill inte förstöra mer.
började grina efter att jag hetsade pommes. ja, ni hörde rätt. grinade iofs när jag gjorde det också. jag straffar verkligen mig själv med mat. självdestruktivt. efteråt skakade jag. började grina. kollade på lådan med laxeringsmedel. "nej jag ska inte. jag SKA INTE!". jag med min enorma spyfobi var istället nära att göra det istället. jag. som är livrädd för att spy. och som ändå har varit nära på att stoppa fingrarna i halsen av ångest. jag antar att min fobi verkligen har räddat mig från att skada mina tänder (he he...). hamnade såklart på toan iaf med medlet upp i... behöver jag säga mer. kändes skönt efteråt iaf. tomt. inte tillräckligt, men bättre än innan. usch. mina tarmar mår inte bra...

frukost: litet glas grekisk yoghurt med jordgubbar.
mellanmål: halv honungsmelon.

nu ska jag till jobbet. funderar på att ta med mig två riskakor och en banan. så jag inte börjar trycka i mig det som finns där. jag kan ju inte gärna laxa på jobbtoan. nej.tack.



love, gemma

åh nej...

hela jag är nu svullen som en megastor potatis. har mens. & vad hetsade jag inatt då? pommes. skitbra, gemma, asbra. speciellt när jag har varit duktig nu i några dagar trots min megasvacka jag inte kommit upp ur. jag vill inte vara här. jag vill ut. jag vill inte vara i den här kroppen, jag orkar inte...



love, gemma

SKITHELVETESJÄVLAFITTA

fruktansvärd. värdelös. ful. fet.



love, gemma

lov is what you give to me

började dagen med en kopp hett vatten med en citronskiva. behöver det för att rensa levern & kroppen i övrigt nu. ut med alla gifter! sen äggröra. tänkte göra lite mellanmål med bär nu. behövs.



love, gemma

blablabla

idag har det gått helt okej, jämfört med hur det har gått på senaste. plus att mitt internet inte har fungerat typ så jag har inte kunnat göra ett skit. men men... försöker med att äta med 3 timmars mellanrum igen. det ska ju vara bra tydligen. bara svårt att hålla.

frukost: äggröra på 2 ägg
lunch: äggröra på 2 ägg
middag: sallad, 1 näve räkor, 1 avokado
kvällssnack: fruktsallad på jordgubbar, blåbär och banan med lite grädde.
övrigt: två riskakor med philadelphia

riskakorna var lite farliga. jag kände, när jag började äta dem, att det var början till hets. jag kunde känna att "snart kommer jag sitta här och märka att hela paketet är tomt och få övernojja och panik och känna hur det sitter fast i halsen och se hur min mage växer". och på något mirakulöst sätt så fortsatte jag inte. nog för att jag har ångest över de två, men hellre två än 8-15^^

måste bli positiv nu. kom igen, gemma, kom igen. du kan ju, varför ska det vara så svårt för dig?!



love, gemma

allt går fel. precis allt.

FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.
FAT.



love, gemma

RSS 2.0