trött

igår sov jag hos killen jag träffar just nu, så mysigt... dock var han sjuk, så han var rätt trött. men alltid mysigt som sagt. sen har jag jobbat i 10 timmar. varit uppe rätt länge d.v.s. och nu är klockan... 03.51, så jag ska väl inte vara FÖR hård mot mig själv om vad jag har fått i mig.

frukost/lunch: 1 brödskiva m. vegemite
middag: 1 näve nötter, 1 flapjack
kvällsmål (när jag kom hem från jobbet ca 02.30): ½ skål yoghurt, 1 bröd m. philadelphia

börjar faktiskt känna mig lite trött nu t.o.m. ska upp och springa imorgon har jag bestämt, även fast jag alltid brukar bli sjuk när jag gör det utomhus istället för på gym, men jag står inte ut med att bara göra inget i väntan på att få komma in på gymmet. det är ju väntetid där för att få sitt gymkort.

nä, nu måste jag gå och borsta tänderna så jag kan komma i säng någon gång.

gemma

I'm back

okej, så nu har jag min egna dator (har haft i någon vecka nu, men har varit så jobbigt upptagen med massa att jag inte fått en lugn stund, ni vet) så jag kan börja hänga här igen oftare. förhoppningsvis varje dag?

jag har haft sån otur. blev ofrivilligt gravid och hade ett tidigt missfall. hela min kropp är typ x2, inte kul. nej, jag visste inte förrän missfallet att jag faktiskt ens hade varit gravid, även om alla hade skämtat om det t.o.m. så nu ser jag ut som en valross. kul. men ska köra på bara yoghurt och smoothies, som jag gör själv så jag vet vad som är i, nu ett tag. jag vet att det egentligen är bättre att köra på något fast för att det ska hålla längre, men jag vill att min mage ska ha så lite som möjligt att jobba med.

frukost: 1 cappuccino, 1 yoghurt
lunch: smoothie (halv avokado, vatten, 5 skedar yoghurt, krossade valnötter, speciellt pulver mamma gav mig med massor av vitaminer i)
middag: kaffe
övrigt: halv burk yoghurt

klockan ä nu 5 på morgonen här. jag vaknade för typ en timme sen, fattar inte själv varför. varför kan jag bara inte få sova ut någon gång? bara få sova tills jag är utvilat. det skulle verkligen vara något... så ja, hoppas att jag kan få somna om nu. suttit vaken nu i en timme, så det ska väl få ta sig. känner redan nu att jag håller på att somna.


RSS 2.0