apollo

det jobbigaste just nu är att jag inte alls vet vad jag väger. själv har jag ingen, av olika anledningar, tro mig när jag säger att jag önskar att jag hade en. när jag har råd ska jag köpa en. får gömma den då för min kompis... men jag är inte alls lika svullen som jag har varit under en lång period. jag ser hur benen kommer fram mer nu lite överallt. känns bra. bara att fortsätta. dock så är mitt stora problem fortfarande hetsen, försöker så gott jag kan, men har så svårt när jag väl börjar. jag vågar knappt äta för att jag bara börjar hetsa... idag t.ex. så åt jag inget förrän klockan 4. två bitar mörk choklad. sen var jag ute i solen och gick i typ 1 ½ timme, fick solsting och behövde socker (jotack, inte direkt vad jag ville få kanske, men var nära på att svimma och spy), tog några bitar till. efter det åt jag lite gröt. känner mig helt proppmätt nu, vilket jag tycker är bra för det betyder att min magsäck har krympt.

skönt att jag inte är ett dugg hungrig nu också. ska sätta mig ner och ta en cigg, samt stirra på mina lår. fan vad feta de är. kan de inte krympa lika lätt som mina armar och allt över bröstkorgen?!

det är tyst här nu. antar att inte många orkar vara kvar när jag i princip aldrig skriver. förstår er dock. ska försöka bli bättre på det, men kan inte använda min egna laptop till internet, that's why!


puss?

kan vara den sämsta i världen på att blogga just nu. har haft megaproblem med internet, så det är därför... i allmänhet har jag väl mått rätt bajs också. men skitsamma. väger mellan 48-49 kg varje gång jag väger mig just nu. syns inte. inte för att det är ens i närheten tillräckligt lite så är det mindre än vad det har varit under en period jag har haft. verkar ha samlat på mig en massa jävla vatten också...

höll på att tuppa av på jobbet idag. tog lite nötter, sen mådde jag bättre. fan. att jag bara inte kan vara smal & känna sånt?! då skulle jag ändå ha förstått varför jag kunde mått lite dåligt. nu så känner jag mig bara så fail som går omkring, är normalviktig/normalsmal & håller på att svimma. men jag måste fanimej hålla ut nu.

använder en kompis dator, eftersom jag fortfarande inte har internet på min. därav nemas bilder... tråkigt, men ah. så är det.

love, gemma

lalala

trött, huvudvärk, ledsamhet. jag tror bara att jag är allmänt less. på allt i princip. jag har mina små lyckokickar, små guldklimpar som glimmar till ibland, men de varar inte länge. jag behöver något större nytt. ett nytt jobb. ja, sån är jag. kan inte vara kvar på ett ställe för länge för då blir jag alldeles för uttråkad och var händer då? jo, jag blir sjuk.

känner att jag börjar komma ifrån hetsen igen *håll tummarna nu -ta i trä-* och hoppas att jag kan hålla mig till det. gå ner nu. åh vad det skulle göra mig glad.



love, gemma

hjälp?!

fattar verkligen ingenting. jag har gått ner. låg på 48 kg när jag var hos killen jag dejtar. vågen måste väg hela fel -.- iaf... ändå ser jag sjukt tjock ut, och så fort som jag äter något så blåser magen upp och det gör jätteont. vad är fel?! jag fattar ingenting....



love, gemma

...

tror att jag kan vara riktigt sjuk. återkommer...

RSS 2.0